Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
odoxodox

Penetrox 3 x 5 liter

Penetrerande effekt på mögel, svamp, bakterier och virus på frilagda porösa ytor som isolering, betong, träkonstruktioner m.m.
Pris med rabatt
Pris 3.844 kr
Pris utan moms 3.075,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 769 kr
Beskrivning

Penetrox är en lösning av väteperoxid och specialtillsatser med mycket hög desinfektions och penetrationsförmåga. Används för oxidation av mögellukt, mögel, bakterier, svamsporer och virus på frilagda porösa ytor som träkonstruktioner, isolering, betong m.m. Penetrox har en blekande effekt på obehandlat material, önskas ytterligare blekning använd "Blek Booster" som tillsats. Penetrox skickas som farligt gods. Endast för yrkesmässig användning

VAR Inomhus / Utomhus
MOT Mögellukt, Mögel, röta, svamp, rutten lukt, röklukt, brandlukt, förruttnelse, biologisk påväxt
Trä, murverk, puts, isolering m.m. 
HUR Använd lågtrycksspruta, mätta ytan utan att det börjar rinna och låt därefter torka 1- 4 timmar
SPÄDNING Spädes ej. Om underlaget är känsligt för blekning, späd med 2 delar vatten
ÅTGÅNG 1 liter till cirka 5 till 10 kvm

 

Förpackning Art nr: Pris:
3 x 5 liter / dunkar = 1 kartong DP105.2  3075.00

Produktblad.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Fara orsakar allvaril ögonskada FARA: Orsakar allvarlig ögonskada H318
 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.