Välkommen till Kemgrossisten Sverige AB  

Vår historia

Vårt företag har funnits i 36 år, familjeägt företag som startades av Peter Wimmerhag som fortfarande finns med som senior advisor. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa proffsprodukter till främst företagskunder. Funktion, kvalitet, pris, miljö och leveranssäkerhet samt den absolut bästa servicen till våra kunder och samarbetspartners. Vår hängivenhet till utmärkt service, kvalitet och förståelse för sanitetsbranschen och många fler branscher ger våra kunder den fördel de behöver för att lyckas, utan att skära något i fråga om kvalite eller resultat. 

KEMGROSSISTEN har etablerat en stolt historia av att leverera proffs produkter inom många anv. områden och tillförlitlighet i 36 år, och detta är nu viktigare än någonsin i den mer växande och mer osäkra miljön! Vi tackar våra kunder som som varit med oss hela resan, vissa kunder blev till för 36 år sedan, en stor del av dom är fortfarande kvar. 

Vår vision 

KEMGROSSISTENS MÅL är att vara marknadsledande gällande saneringsvätska och toatabletter till mobila toaletter och så har det varit i 20 år. Vårt mål är också att erbjuda proffsprodukter inom dom flesta användningsområden. Vi har succesivt genom åren förädlat vårt sortiment och idag är vi mycket starka gällande sanering av mögel och lukter, brand och klottersanering där har vi har Sveriges bästa produkter. Rengöring av lokaler, fordon, och nästan allt annat finns tillgängligt med snabba leveranser.

Din beställning är vår prioritet!

Din beställning är vår prioritet!

SKICKA IN DIN ORDER

ORDER BEKRÄFTELSE

VI SKICKAR DIN ORDER

FAKTURA

Leverans 1 - 3 arbetsdagar

Större projekt?

Större projekt?

offertförfrågan

Kontakta oss kemgrossisten 7fa12969 0436 4e6d 8ed5 af3f18982657