Ring 08-770 42 00 för information om din närmaste återförsäljare av Saneringsvätska till mobila toaletter.

Vill du köpa enstaka förpackningar av saneringsvätskan till mobila toaletter så rekommenderar vi vår återförsäljare Bolist, XL Bygg eller Järnia som finns runt om i Sverige. Du kan också beställa saneringsvätskan fraktfritt från Bolist här: www.bolist.se/produkt/saneringsvatska-toalett-bla-1l/   

 

 

VI SÖKER ÅTERFÖRSÄLJARE INOM FÖLJANDE OMRÅDEN  

  • Butiker inom bygg/uthyrning.
  • Butikskedjor & lågprisvaruhus
  • Järn och Färg.
  • Husvagn och Bil & Båt tillbehörs butiker.
  • Grossister till fackhandeln.
  • Egen företagare som vill ha ytterligare produkter i produktportföljen.

Vi erbjuder ett kvalificerat, individuellt anpassat säljstöd, samt ett brett kvalitetssortiment och en prisbild som gör ert pris marknadsmässigt.
För den som önskar, sköter vi lagerhållning och leveranser till era kunder.

JOBBA HOS OSS !

Vi söker egenföretagare / säljare med b-skatt. Uppdraget kan bedrivas på hel eller halvtid, vilken vinst / omsättning du vill ha är helt upp till dig själv, "the sky is the limit".  Du kommer att jobba från eget kontor alternativt på fältet. Erfarenhet av försäljning krävs,  om du kan branschen är det förstås positivt.

I dag har vi på Kemgrossisten ett stort antal Svanen eller Falken märkta produkter.Vissa produkter är även godkända av kemikaliesvepet. Produkter som är godkända av Byggvarubedömningen och Sunda Hus är t.ex klotter produkterna samt Jape sortimentet.