Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom

Kemgrossistens tvättmedel för yrkeskläder

Här hittar du tvättmedel i både pulver och flytande form. Vi på Kemgrossisten har arbetat med tvättmedel, rengöring och städ i många år och har samlat på oss en stor kunskap inom området tvättmedel. Framförallt så vet vi vilka produkter inom tvättmedel våra kunder efterfrågar samt söker efter. Våra utvalda tvättmedel från Kemgrossisten är av högsta kvalité för användning inom industri eller andra verksamheter med stor beläggning. Se gärna Tvätthandboken råd och tips. Tvättmedel finns således både i pulverform och flytande form och alla har sina egna unika fördelar. 

Pulvertvättmedel är vanligtvis billigare än flytande tvättmedel och kan vara effektivare när det gäller att avlägsna svåra fläckar. Flytande tvättmedel är dock oftast lättare att använda och ger upphov till mindre damm. Vilket gör dem till ett bättre val för personer med astma eller allergier. 

Det är således i det flesta fall mer av ett personligt och ekonomiskt val, när du ska välja den bästa typen av tvättmedel till dina tvättmaskiner. Idag håller tvättmedel i pulverform samt tvättmedel i flytande form väldigt hög kvalitet. Det betyder också att dessa rengör på ett effektivt sätt även vid lägre temperaturer. Samt alltid på ett skonsamt, miljövänligt och effektivt sätt. 

Att använda tvättmedel utifrån dina personliga preferenser är därför ett väldigt bra utgångsläge. Det specifika behoven och intervallerna, som du behöver tvätta din tvätt, kan även dessa vara avgörande. Det kan många gånger löna sig att tvätta med tvättmedel i pulverform om du har stora volymer tvätt att tvätta. 

En del tvättmaskiner av industriella mått har även olika typer av valbara tvättmedel som dessa kan använda. Det kan därför vara bra att kolla upp detta med oss på Kemgrossisten innan du gör en större beställning. På så sätt får du rätt sorts tvättmedel till dina tvättmaskiner och slipper onödiga returer.

Oavsett vilken typ du väljer kommer våra högkvalitativa tvättmedel från Kemgrossisten att lämna dina kläder rena och fräscha med en behaglig doft.

Här på Kemgrossisten hittar du tvättmedel som passar för overalltvätt, mattvätt samt speciellt anpassade allergitvättmedel. Du kan även köpa olika typer av tvättmedel anpassade för kulörtvätt eller vittvätt. 

Resultat 1 - 8 av 8

Tvättmedel för yrkeskläder m.m.

Grovtvätt Color-Guard C2 8KG
Pris 588 kr

Grovtvätt Color-Guard C2

För yrkeskläder

Försäljningspris med rabatt:
Pris 588 kr
Pris utan moms 470,00 kr
Rabatt
Moms: 118 kr

Mer information

VITTV__TT_FOSFAT_4ab60f0f751fa.jpg
Pris 330 kr

VARSELTVÄTT

Varseltvätt pulver för yrkeskläder

Försäljningspris med rabatt:
Pris 330 kr
Pris utan moms 264,00 kr
Rabatt
Moms: 66 kr

Mer information

Tvattkapslar
Pris 1.313 kr

Tvättkapslar 200 stycken

Tvättkapslar är ett effektivt...

Försäljningspris med rabatt:
Pris 1.313 kr
Pris utan moms 1.050,00 kr
Rabatt
Moms: 263 kr

Mer information

Kulortvatt 8 kg
Pris 579 kr

Kulörtvätt

Kulörtvätt pulver

Försäljningspris med rabatt:
Pris 579 kr
Pris utan moms 463,00 kr
Rabatt
Moms: 116 kr

Mer information

Allergitvatt 4 kg
Pris 363 kr

ALLERGITVÄTT PULVER

Allergitvätt pulver utan parfym eller...

Försäljningspris med rabatt:
Pris 363 kr
Pris utan moms 290,00 kr
Rabatt
Moms: 73 kr

Mer information

Tvattforstarkare
Pris 720 kr

Tvättförstärkare

Fläckborttagning, blekning o...

Försäljningspris med rabatt:
Pris 720 kr
Pris utan moms 576,00 kr
Rabatt
Moms: 144 kr

Mer information

Skoljmedel Melon 5 liter
Pris 600 kr

Sköljmedel Melon 3 x 5 liter

Ett mjukmedel / sköljmedel med hög...

Försäljningspris med rabatt:
Pris 600 kr
Pris utan moms 480,00 kr
Rabatt
Moms: 120 kr

Mer information

Skoljmedel Melon 1 liter
Pris 338 kr

Sköljmedel 6 x 1 liter

Sköljmedel Melon

Försäljningspris med rabatt:
Pris 338 kr
Pris utan moms 270,00 kr
Rabatt
Moms: 68 kr

Mer information

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.