Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Quick Scents toakuddarQuick Scents toakuddar 85

Toalett kuddar Quick Scents

Välj förpackning:
Till busstoaletter, husbilar, båtar m.m.
Pris med rabatt
Pris 1.844 kr
Pris utan moms 1.475,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 369 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Quick Scents toakuddar med saneringsmedel till busstoaletter m.m.

Quick Scents är ett snabbt och effektivt sätt att få din busstoalett att lukta gott. Quick Scents motverkar dålig lukt som orsakar bakterier. Quick Scents lämnar en fräsch och behaglig doft och ett blått vatten, kuddarna motverkar även beläggningar i tanken. Medlet ligger i en plast kudde som är vattenlöslig och därför extremt smidigt att handskas med, inget sölande, inget kladd och mycket enkelt att dosera. 

Förpackningarna innehåller 85 eller 255 toakuddar. Dosera 1 kudde vid behov. Kudden är vattenlöslig.

Skyddsdatablad.pdf 

Produktnamn & Antal Pris
85 toakuddar Quick Scents 1475.00 
3 x 85 ( kartong ) Quick Scents 4175.00

Varning: Irriterar huden. Tvätta händer, underarmar och ansikte grundligt efter användning. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktskydd. Vid hudkontakt: Tvätta med mycket vatten. Ta av nedstänkta kläder och tvätta dom innan de används igen.

Irritation i luftvägarna

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.