Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Toa Kem VinterToaKem Vinter

Saneringsvätska Toakem Vinter

Välj förpackning:
Toakem Vinter är en saneringsvätska till mobila toaletter och samtidigt ett effektivt frysskydd ner till - 26 C. Används till bussar, byggtoaletter, bajamajor, husbilar, båtar m.m.
Pris med rabatt
Pris 1.796 kr
Pris utan moms 1.437,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 359 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Saneringsvätska Toakem Vinter med frysskydd           (Klarar ner till - 26 grader)


ToaKem Vinter ger ett effektivt frysskydd och en saneringsvätska avsedd för mobila toaletter i bussar, byggtoaletter, bajamajor, husbilar, båtar m.m. ToaKem Vinter bryter ner bakterier som ger upphov till dålig lukt. Kan med fördel användas som frysskydd över vintern i båttoaletter, vattenlås, m.m. Skall spädas med vatten.

 

Blandningsförhållanden: 

Andel Toakem Vinter Andel vatten  Klarar grader till:
75 %       25 % = Klarar - 15 C 
88 %       12 %  = Klarar - 20 C
100 %    0 % = Klarar - 26 C

 

Förpackningar Artnr: Pris
25 liters dunk 0409025 1437.00
205 liter fat 04090200  11019.00

Säkerhetdatablad.PDF

Fara: Orsakar allvarliga ögonskador

Korrosivt på metall

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.