Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom

Bio-Fresh

Välj förpackning:
Tar bort dålig lukt från urin, sopor, m.m.
Pris med rabatt
Pris 1.531 kr
Pris utan moms 1.225,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 306 kr
Välj förpackning först!
48h.gif
Beskrivning

Mikrobiologiskt medel som innehåller en kombination av mikroorganismer, stabiliserade enzymer och biologiskt nedbrytbara luktämnen, som tillsammans ger en omedelbar såväl som långsiktig kontroll av dålig lukt från alla typer av organiskt avfall och spill (mjölk, uppkastning, urin, avföring, blod, sopor, m.m. Lämpar sig ypperligt för rengöring av toaletter, badrum, soprum, sopkärl, mattor och textilbeklädda möbler. Bio-Fresh är naturens egen lösning på luktkontroll och är helt överlägsen alla andra alternativ ur miljösynpunkt.

VAR Inomhus / Utomhus soprum, toaletter, textilier
MOT Dålig lukt
Våta ytor, torra ytor, textilier
HUR Använd lågtrycksspruta, mätta ytan utan att det börjar rinna och låt därefter torka 
SPÄDNING Spädes ej på våta ytor, spädes 2-3 gånger på torra och sugande ytor
ÅTGÅNG 1 liter till cirka 5 till 10 kvm

 

Förpackning Art nr: Pris:
12 x 1 liter BF103 1224.00
3 x 5 liter  BF105 1410.00

Produktblad.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Fara orsakar allvaril ögonskada FARA: Orsakar allvarlig ögonirritation (H319)
 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.