Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Handrent aloe veraHandrent aloe vera

Grovtvål B2 Aloevera

Välj förpackning:
Grovtvål för hårt nedsmutsade händer med Aloe Vera som gör att händerna inte torkar ut utan dom istället blir rena och mjuka
Pris med rabatt
Pris 1.150 kr
Pris utan moms 920,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 230 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

GROVTVÅL  ALOEVERA

Body-Guard handrent B2 löser effektiv men skonsamt oljor, fett, sot och liknande. Innehåller cellulosakulor som löser smuts snabbt, avlägsnar även smuts då vatten saknas. Innehåller Aloe-Vera. Body-Guard handrent finns som som 2,7 liters "bomb" för att hänga upp och ner med en dispenser/spene och vägghängare. Innehåller inte microplaster. Mer information finns i produktbladet nedan. Används tillsammans med en dispenser "Spene" som skruvas på och återanvänds. Väggfäste finns att hänga förpackningen på, skruvas upp på vägg. Grovtvål AloeVera finns även som 0,5 liters förpackning med kapsyl typ schampo flaska. 

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Förpackning Pris  Artnr::
4 x 2,7 liter     = 1 kartong 920.00 1910027
14 x 0,5 liter   = 1 kartong 1204.00 1910001
Dispenser "Tutte" 196.00 818
Väggfäste 173.00 819

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.