Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Skumavfettning A 8Skumavfettning A8

A8 Skumavfettning

Välj förpackning:
Skumavfettning & schampo för fordon. Du täcker på några minuter en buss med rengörande skum med skum påläggare. Super koncentrat spädes 1:4
Pris med rabatt
Pris 1.238 kr
Pris utan moms 990,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 248 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

A 8 Skumavfettning är otroligt effektiv och roligare tvätt metod. På mindre är två minuter kan du enkelt täcka ett helt lastbilsekipage med effektivt rengörande skum, som sedan hänger kvar och löser upp smutsen. högskummande alkalisk avfettning.

Används tillsammans med Kemgrossistens tillhörande SKUMTRYCKSSPRUTA

Foam lance har tagit bilvård till en helt ny nivå, att tvätta bilen har aldrig varit smidigare. Skapar en klibbig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan. För underhållstvätt är det många gånger tillräckligt med en behandling för att få ett bra resultat. Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt! 

Dosering 1:4 för bästa resultat.

Produktens speciella sammansättning ger ett högalkaliskt rengöringsfoam som smidigt täcker den ytan som önskas rengöras och verkar snabbt! För tvätt av fordon men kan även användas som fasadtvätt och andra ytor som behövs rengöras.

Se Kemgrossistens tillhörande munstycken/adapter HÄR

Bruksanvisning

Använd vår skumapplikator och täck hela ytan som önskas rengöras. Låt verka några minuter. Skölj sedan noga av med vatten, nedifrån och upp. Låt verka ca 2-4 minuter. För bästa effekt spola sedan av nedifrån och upp. Löser vägdamm, sot, pigmentsmuts, insekter m.m. Skickas som farligt gods.

 Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Pris Antal / kartong Artikel nr: 
990,00 3 x 5 liter 1080005
1446.00 1 x 25 liter 1080025

Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon

Korrosivt på metall

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.