Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Frysskydd miljöNativum_Frostsky_512dfdd1767a1.jpg

Nativum frostskydd toa

Välj förpackning:
Miljövänligt frostskydd för bl.a mobila toaletter vintertid. Nativum bygger på RME = Rapsmetylester.
Pris med rabatt
Pris 1.763 kr
Pris utan moms 1.410,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 353 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Nativum Frysskydd

Miljövänligt frostskydd till mobila toaletter och andra områden som ska frostskyddas vintertid. Nativum ERSÄTTER helt glykol och spolarvätska som frysskydd i mobila toaletter i tex bussar, byggbodar och bajamajor. Nativum bygger på Rapsmetylester RME från växtriket. Även lämplig som frysskydd i vattenlås och liknande. Nativum fungerar utmärkt tillsammans med vår saneringsvätska till mobila toaletter. Nativum är väl beprövat under många år i bussar, byggbodar / byggtoaletter m.m.

Skyddsdatablad.pdf

Blandningsförhållanden:

Andel Nativum Andel vatten Klarar lätt grader till
25 % 75 % - 8 grader
30 % 70 % - 12 grader
36 % 64 % - 17 grader

 

Förpackning Pris
4 x 5 liter 1410.00
25 liter 1600.00
208 liter/fat 11116.00
1000 liter IBC Offereras

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.