Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Grön-fri proffsGrön-fri proffs

Grön-Fri Proffs

Välj förpackning:
Tar bort alger och lav. Högkoncentrat av Grön-Fri. Avsedd för yrkesmässigt bruk. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak, marksten, markiser m.m.
Pris med rabatt
Pris 5.750 kr
Pris utan moms 4.600,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 1.150 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

GRÖN-FRI PROFFS

Vid behandling med Grön-Fri proffs dör påväxten omgående. På väderutsatta ytor såsom tak spolar regnet med tiden bort resterna utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. Godkänd av Basta och Sunda hus

basta logo rgb mellan              sundahus logo rgb mellan1

PRODUKTBLAD.PDF

Skyddsdatablad.pdf

 

VAR Utomhus
MOT Påväxt av alger och lav
Målade och obehandlade material såsom trä, puts, sten, tegel, betong, eternit, plåt, takpapp, plast, textilier m.m.
HUR Spruta, pensel, borste
SPÄDNING 1 + 14 delar vatten. 1 liter ger 15 liter brukslösning
ÅTGÅNG 5 liter räcker till ca 75 kvm

 

Förp Pris Artnr:
3 x 5 liter 4600.00 13124
1 x 20 liter  5600.00 13126

Fara: Skadligt vid förtäring. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.

Irritation i luftvägarnaKorrosivt på metallMycket giftigt för vattenlevande organismer 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.