Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BPS 7621 färgbort PlastisolBPS 7621 färgbort Plastisol

BPS 7621 Färgbortagning av plastisol / takfärg

Välj förpackning:
Färgborttagning av plastisol färgskikt på plåttak och liknande.
Pris med rabatt
Pris 1.800 kr
Pris utan moms 1.440,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 360 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

BPS 7621 är en färgborttagare för ytor med plast och dispersionsfärger ( plastisol). Avlägsnar både topplack och primer på samma gång. Biologiskt nedbrytbar. Fäster på vertikala ytor. Läs gärna produktbladet / arbetsbeskrivningen nedan. Godkänd av Sunda Hus

sundahus logo rgb mellan1

Produktblad / Arbetsbeskrivning.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
10 liters dunk 1440,00  7621-010
25 liters dunk  3500,00 7621-025

Varning: Skadligt vid förtäring eller inandning

Irritation i luftvägarna

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.