Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
toakuddarToatabletter

Porta-Pak toatabletter

Välj förpackning:
Till byggtoaletter, festivaltoaletter, bajamajor, busstoaletter m.m. ersätter flytande saneringsvätska. Porta-Pak toakuddar / tabletter är störst i USA när det gäller saneringsvätska till mobila toaletter
Pris med rabatt
Pris 1.375 kr
Pris utan moms 1.100,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 275 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Toatabletter / toakuddar Porta-Pak till mobila toaletter. Perfekta till byggtoer, bussar, bajamajor, festivaler och evenemang. 

Saneringskuddar som ersätter flytande saneringsvätska. Perfekta vid hård belastning och långt mellan tömningarna, fungerar också utmärkt på sommaren när det är riktigt varmt. Porta-Pak från USA är helt biologiska och uppbyggda på ett patenterat recept. Medlet bidrar till nedbrytning och motverkar gasbildningar under processen. Porta-Pak lämnar en fräsch och behaglig doft och kuddarna motverkar beläggningar i tanken. Porta-Pak är i tablett / kuddform och därför extremt smidigt att handskas med, inget sölande, inget kladd, tar ingen lagerplats, lätt att ta med sig, och mycket enkelt att dosera. 

Förpackningarna innehåller 50 eller 250 kuddar/ tabletter ( 5 x 50 stycken = 1 kartong ) Dosera 1 kudde till 100 liter vatten. Påsen runt tabletten / kudden är vattenlöslig.        

Antal per förpackning Art nr: Pris:
50 stycken 16627 1100.00
250 stycken ( 5 x 50 stycken ) = 1 kartong 16625 4525.00

Användningsområden:

  • Byggtoaletter
  • Bajamajor
  • Festivaltoaletter
  • Busstoaletter
  • Båt & tåg toaletter
  • Septiktankar
  • Husbil, husvagn o båt toaletter

Säkerhetsdatablad.pdf

Produktblad.pdf

Fara: Skadligt vid förtäring eller hudkontakt. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Kan orsaka allergisk hudreaktion. Kan orsaka irritation i luftvägarna

Korrosivt på metallIrritation i luftvägarnaMycket giftigt för vattenlevande organismer

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.