Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom

TCS 40 Brandsanering

Välj förpackning:
Brandsanering efter bränder i fastigheter, garage, bilar m.m.
Pris med rabatt
Pris 1.750 kr
Pris utan moms 1.400,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 350 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

TSC 40 används för rengöring och sanering efter bränder. Läs produktbladet för information om dosering, arbetsbeskrivning, tekniska data, skyddsutrustning m.m. 

Produktblad.pdf 

Skyddsdatablad.pdf 

Förpackningar Artikel nr: Pris:
4 x 5 liter 1123-005 1400.00
25 liters dunk 1123-025 1650.00

Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon

Korrosivt på metall

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.