Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Reno 14Reno 14

Reno 14 Högalkalisk brandsanering

Välj förpackning:
Högalkaliskt för brandsanering, sot, fett, oljor m.m
Pris med rabatt
Pris 1.700 kr
Pris utan moms 1.360,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 340 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Reno 14 för Brandsanering samt för sot, fett, olja

Reno 14 är en högalkalisk stark rengöringsprodukt lämlig vid brandsanering samt att ta bort fetter, oljor m.m. Se produktbladet nedan för mer information. Skickas som farligt gods.

Godkänd av Sunda Hus

sundahus logo rgb mellan1

Produktblad.pdf

 

Förpackning Pris Art nr:
4 x 5 liter 1360,00 1102-005
25 liter 1600,00 1102-025

 Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.