Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom

Saneringsvätskor till grossistpriser.

Kemgrossisten har många olika typer av miljövänliga saneringsvätskor till grossistpriser. Här kan du köpa Kemgrossistens populära Biologiska saneringsvätska som är högkoncentrerarad och dubbelverkande samt dryg och effektiv. Vi erbjuder även våra Toatabletter Porta-Pak från USA som är helt biologiska och uppbyggda på ett patenterat recept. Porta-Pak lämnar en fräsch och behaglig doft och kuddarna motverkar beläggningar i tanken. För exempelvis mobila toaletter, byggtoaletter och bajamajor. Om du söker efter frostskydd vintertid till mobila toaletter erbjuder vi våran produkt Toakem Vinter som håller toaletten luktfri och fungerar samtidigt som ett effektivt frysskydd till - 26C. Kemgrossisten®  erbjuder även Miljövänligt frostskydd. Våran produkt Nativum bygger på Rapsmetylester från växtriket. Nativum ersätter glykol helt och fungerar utmärkt tillsammans med vår saneringsvätska till mobila toaletter. Nativum är väl beprövat under många år i bussar, byggbodar / byggtoaletter m.m. 

När man väljer en saneringsvätska är det viktigt att ta hänsyn till vilken typ av utrymme som ska saneras. Det kan gälla allt från klottersanering, mögelsanering till olika former av luktsanering. Det finns även också olika typer av saneringsvätskor för städ och lokalvård.
Vissa saneringsvätskor för lokalvård är utformade för att sanera på ett effektiv och miljövänligt sätt. Medan andra saneringsvätskor behöver vara något starkare. Exempelvis för att sanera klotter eller mögel. Det skiljer därigenom något beroende på användningsområde för den tänkta saneringsvätskan. Bland våra olika saneringsvätskor finns det även brandsaneringsvätskor, asbestsanering och tobakssanering. Tobakssanering eliminerar tobakslukt från nikotin och rök vilket är en väldigt effektiv luktkontroll. 

Du hittar även ett flertal av våra olika produkter för mer avancerad luktsanering som exempelvis mögelsanering och tobakssanering. Bland våra produkter för ogräsbekämpning hittar du även miljövänlig ogräsättika, samt boracol som är ett bekämpningsmedel mot röta, svamp och alger.

Resultat 19 - 19 av 19
Sida 2 av 2

Saneringsvätska

Bio-One Lime
Pris 1.710 kr

Bio-One Lime

Luktsanering av toaletter, soprum,...

Försäljningspris med rabatt:
Pris 1.710 kr
Pris utan moms 1.368,00 kr
Rabatt
Moms: 342 kr

Mer information

Sida 2 av 2

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.