Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
RenoxRenox

Renox Luktborttagaren

Lukt & desinficering samt blekning av materialet bygger på en väteperoxid lösning
Pris med rabatt
Pris 2.300 kr
Pris utan moms 1.840,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 460 kr
Beskrivning

RENOX LUKTBORTTAGNING

Problemlösare vid problem med mögellukt, mögelprickar, röklukt, och andra oönskade lukter. Renox är ett miljöanpassat alternativ som kan användas direkt på skadeplatsen i stor skala. Säker att användas, bryts ner till syrgas och vatten. Renox har en blekande effekt på tex skadat och angripet virke, bleker bort mögelprickar. Mycket effektiv vid sanering av "rök lägenheter / hus" Tar bort röklukten permanent. Enstaka dunkar går att beställa, ring eller maila ........

Mer Information PDF>>

Skyddsdatablad.pdf

Pris kartong 4 x 5 liter Pris liter Art nr:
1840,00 92,00 2303-005

Fara: Irriterar huden. Orsakar allvarliga ögonskador

Korrosivt på metall

Recensioner

onsdag, 09 augusti 2017
Det bästa medlet mot mögel och luktsanering jag provat någonsin !
Peter Wimmerhag

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.