Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
CyroxCitrox_4ab6156144c3f.jpg

Cyrox Desinficering av hygien utrymmen

Cyrox avlägsnar oönskad lukt, tvålavlagringar, kalk och rostfläckar. Rengör kakel, kakelfogar, duschutrymmen, toaletter m.m.
Pris med rabatt
Pris 2.025 kr
Pris utan moms 1.620,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 405 kr
Beskrivning

CYROX DESINFECTION AV BADRUM, SIMHALLAR, TOALETTER

Cyrox avlägsnar tvålavlagringar, kalk och rostfläckar. Rengör kakel och fogar i duschutrymmen & simhallar. Cyrox har en blekande effekt, samt tar bort oönskad lukt.

Förpackning Art nr: Pris
4 x 5 liter 2302-005 1620.00

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Fara: Orsakar allvarliga ögonskador

Korrosivt på metall

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.