Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BoracolBoracol

Boracol 10 B/d Proffs

Välj förpackning:
Boracol för proffs och privatpersoner. Bekämpningsmedel mot mögel, röta, svamp och alger.
Pris med rabatt
Pris 1.675 kr
Pris utan moms 1.340,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 335 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Boracol 10 Proffs en klassiker som verkligen fungerar.  Mot mögel, hussvamp, röta och alger i träkonstruktioner och murverk. Används även förebyggande.

Boracol 10 Proffs kan användas av både yrkesmässigt och av privatpersoner. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning. 

Länk att läsa före användning. pdf 

VAR Inomhus / Utomhus
MOT Mögel, röta, hussvamp, alger
Trä, murverk, puts
HUR Pensel, roller, doppning
SPÄDNING Spädes ej
ÅTGÅNG 1 liter till cirka 5 kvm

 

Förpackning Art nr: Pris:
5 liters dunk 18-005 1340.00
3 x 5 liter ( kartong ) 18-005 3780.00
12 x 1 liter 18-001 3360.00

Bruksanvisning PDF

Produktblad PDF

Skyddsdatablad PDF

Varning: Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation. Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Irritation i luftvägarna 

Boracol har genomgått alla tester enligt EU,s stränga regler för begränsning av kemikalier. Bor det aktiva ämnet i Boracol tränger in på djupet i trä & mur och bekämpar där mögel, röta och svamp aktivt. Boracol 10 och Boracol Special är godkänt av EU samt registrerad av Kemikalieinspektionen. 

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.