Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Bio-One luktsaneringBio-one.jpg

Bio-One Luktsanering

Välj förpackning:
Luktsanering av toaletter, soprum, containers, avfallsanläggningar m.m. Innehåller sporer av mikroorganismer som aktiveras vid kontakt med organiska rester, och bryter ner dessa.
Pris med rabatt
Pris 1.530 kr
Pris utan moms 1.224,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 306 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Bio-One - Luktsanering

Bio-One Mikrobiologiskt medel för luktsanering och rengöring. Innehåller sporer av mikroorganismer som aktiveras vid kontakt med organiska rester, och bryter ner dessa. Bio-One är naturens egen lösning på att ta bort dålig lukt. Rekommenderas vid problem med urin, katturin, soprum, containers, matrester som ruttnat och liknande. Godkänd av Byggvarubedömningen och Sunda Hus

bvb logotyp 50x50 mitten1          sundahus logo rgb mellan1

 

Pris  Förpackning Art nr:
1224,00 12 x 1 liter 2301-001
1880,00 4 x 5 liter 2301-005

 Skyddsdatablad.pdf

Produktblad. pdfRecensioner

torsdag, 17 december 2015
Absolut bästa produkten i mitt kattpensionat och även i mitt hem.
Egypten Service AB

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.