Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
TCS LimborttagarenTCS Limborttagaren

Limborttagare

Välj förpackning:
TCS Limborttagare avlägsnar snabbt lim från olika ytor
Pris med rabatt
Pris 1.590 kr
Pris utan moms 1.272,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 318 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

TCS Limborttagare löser snabbt och effektivt olika typer av mattlim och enkomponentslim. Löser både färskt och härdat lim. Läs nedanstånde produktblad för mer information. Skickas med DHL som farligt gods, avgift debiteras för farligt gods tillägg.

Produktblad TCS Limborttagare.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Pris Förpackning Art nr:
1272,00 12 x 1 lliter / kartong 1800-001
500,00 5 liters dunk 1800-005
1960,00 4 x 5 liter / kartong 1800-005

Fara: Brandfarlig vätska och ånga. Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna. Irriterar huden. Kan orsaka irritatation i luftvägarna. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekt

BrandfarligtIrritation i luftvägarnaKan vara dödligt vid förtäringMycket giftigt för vattenlevande organismer

 

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.