Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BPS 7150 Färgbort oljebaserade färgerBPS 7150 Färgbort oljebaserade färger

BPS 7150 Färgbort oljebaserade färger

Färgborttagning av oljebaserade färgskikt på trä och mineraliska underlag
Pris med rabatt
Pris 4.594 kr
Pris utan moms 3.675,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 919 kr
Beskrivning

BPS 7150 är en mycket effektiv färgborttagare speciellt formulerad för att lösa oljehaltiga färger, BPS 7150 är högalkalisk och biologiskt nedbrytbar. Läs gärna produktbladet / arbetsbeskrivningen nedan. Godkänd av Byggvarubedömningen och Sunda Hus

bvb logotyp 50x50 mitten1             sundahus logo rgb mellan1

Produktblad & Arbetsbeskrivning.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
25 liters dunk  3675,00  7150-025

Fara: Skadligt vid förtäring. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon

Irritation i luftvägarnaKorrosivt på metall

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.