Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Meto Aluminiumtvätt o OxidlösareMeto Aluminiumtvätt o Oxidlösare

Aluminiumtvätt & Oxidlösare

Välj förpackning:
METO Aluminiumtvätt och Oxidlösare, löser fastoxiderade motordelar m.m.
Pris med rabatt
Pris 1.020 kr
Pris utan moms 816,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 204 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

METO innehåller en unik kombination av tensider och syror vilka gör att svårlösliga salter löses upp på några minuter, och sedan kan sköljas bort. Biologiskt nedbrytbar. Löser svåra föroreningar som urinsalter, fasadrinningar, tar bort oxidering på motordelar som sitter fast. METO är speciellt lämpad för rengöring av oxiderad avgasbelagd aluminium, koppar och mässingsytor. METO skickas som farligt gods, DHL,s avgift tillkommer.

Läs produkt och arbetsbeskrivningen nedan.

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
12 x 1 liter 816.00 1303-001
4 x 5 liter / kartong 1200.00 1303-005
25 liter / dunk 1400.00 1303-025

 Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon

Korrosivt på metall

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.