Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
FBM 90 Färgborttagare EpoxifärgerFBM 90 Färgborttagare Epoxifärger

Tunn Färgborttagare epoxifärger

Välj förpackning:
FBM 90 Tunn. Epoxi - Färgborttagare i tunn form. Speciellt anpassad för epoxifärger som ligger på varandra.
Pris med rabatt
Pris 1.450 kr
Pris utan moms 1.160,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 290 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

FBM 90 Tunn är en miljöanpassad produkt för att lösa epoxifärger. Fungerar också utmärkt för att avfärga plåttak med olika typer av färger som ligger på varandra. Den har lång "öppentid" ( torkar långsamt) FBM 90 Tunn löser bl.a följande färger: Alkyder, akryl, epoxi, fenolhartser, styren, uretan, aminer, cellulosalackar.

Så här gör du:

Applicera FBM 90 Tunn med pensel, roller eller högtryckspruta eller i bad. Avfärgningstiden beror på tjockleken på färgen. Normalt tar det 30 minuter upp till 24 timmar. Spola av detaljerna med hetvatten och högtryck, optimalt tryck 150-300 bar. Se produktbladet nedan för mer information.

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
5 liter / dunk 1160,00 1812-005
4 x 5 liter / kartong 4640,00 1812-005
25 liter / dunk 5650,00 1812-025

Varning: Skadligt vid förtäring. Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation

Irritation i luftvägarna

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.