Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BPS 7112 Alg och FasadtvättBPS 7112 Alg och Fasadtvätt

BPS 7112 Algtvätt & Fasadtvätt

Algtvätt tar bort alger, mögel, fett och annan smuts på fasad, tak, sten, staket och liknande
Pris med rabatt
Pris 2.188 kr
Pris utan moms 1.750,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 438 kr
Beskrivning

BPS 7112 är ett kraftfullt rengöringsmedel för alger och annan påväxt. Skonsam mot dom flesta material. BPS 7112 kan användas på dom flesta ytor som målade fasader, staket, plasttak, tryckimpregnerat trä, trädgårdsmöbler, plastbåtar, betong, tegel m.m. BPS 7112 rengör samtidigt från fett, smuts och andra föroreningar. BPS 7112 är godkänd av byggvarubedömningen. Farligt gods tillägg tillkommer. Godkänd av Byggvarubedömningen

bvb logotyp 50x50 mitten1

Produktblad och arbetsbeskrivning.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Förpackning Pris exkl. moms Art nr:
4 x 5 liter  1750,00  7112-005

Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter

Korrosivt på metallMycket giftigt för vattenlevande organismer

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.