Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BPS 7111 MossabortBPS 7111 Mossabort

BPS 7111 Algskydd Långtidsskydd

Välj förpackning:
Tar bort alger, mögel och annan påväxt, BPS 7111 skyddar sedan tak & fasad, staket m.m. i upp till 10 år mot ny påväxt
Pris med rabatt
Pris 2.650 kr
Pris utan moms 2.120,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 530 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

BPS 7111 fungerar som ett långtidsskydd då den håller ytorna rena från påväxt i upp till 10 år. Produkten är också ett effektivt rengöringsmedel som avlägsnar alger, mögel, svamp och annan påväxt. BPS 7111 är godkänd av byggvarubedömningen. Spraya på BPS 7111 sen gör medlet resten av jobbet. BPS 711 är en kvalificerad proffs produkt. Godkänd av Sunda Hus och Byggvarubedömningen

sundahus logo rgb mellan1             bvb logotyp 50x50 mitten1

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
4 x 5 liter  2120,00 7111-005
25 liters dunk  2500,00 7111-025

Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekt

Korrosivt på metallMycket giftigt för vattenlevande organismer

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.