Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
BPS 7624 Färgbort olje o plastfärgBPS 7624 Färgbort olje o plastfärg

BPS 7624 Färgbort av olje & plastfärg

Välj förpackning:
Färgborttagare för plast och oljefärg
Pris med rabatt
Pris 2.125 kr
Pris utan moms 1.700,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 425 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

BPS 7624 Gel är en färgborttagare för ytor målade med både plast och oljefärger. Avlägsnar gammal åldrad färg. Avlägsnar flera lager färg i samma borttagning. Biologiskt nedbrytbar. Fäster på vertikala ytor. Läs gärna produkt / arbetskrivningen nedan. BPS 7624 är godkänd av byggvarubedömningen och Sunda Hus

bvb logotyp 50x50 mitten1               sundahus logo rgb mellan1

Produktblad / Arbetsbeskrivning.pdf

Säkerhetsdatablad.pdf

Förpackning Pris Art nr:
10 liters dunk 1700,00  7624-010
20 liters dunk  3320,00  7624-020

Varning: Skadligt vid förtäring. Iriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation. Skadligt vid inandning

Irritation i luftvägarna

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.