Kemgrossisten

×
 x 

Kundvagnen är tom
Kundvagnen är tom
Avfettning vaxAvfettning vax

A4 Alkalisk Avfettning med Vax

Välj förpackning:
Rent och Blankt på samma gång, innehåller ett vax som ger lacken en blank och vaxad yta. Perfekt val för lackerade ytor.
Pris med rabatt
Pris 856 kr
Pris utan moms 685,00 kr
Rabatt
Momsbelopp 171 kr
Välj förpackning först!
Beskrivning

Alkalisk avfettning med Vax, A4

Ett alkaliskt avfettningsmedel med mycket stort användningsområde. Passar bra till biltvätt och maskindelar. Ej lutbaserad. Påverkar inte känsliga material som plast, gummi och lackerade ytor. Har en vax tillsats som ger en toppenfin yta på alla typer av fordon. Biologiskt lätt nedbrytbar. Mer information finns i produktbladet nedan,

Produktblad.pdf

Skyddsdatablad.pdf

3 x 5 liter = 1 kartong

Förpackning Pris  Artnr:
3 x 5 liter 685,00  1040005
25 liter 1025,00  1040025
205 liter 6756,00  1040205

Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon

Korrosivt på metall

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

loggor


KEMGROSSISTEN

 Ringvägen 11 A. 118 23 Stockholm.

Tel: 08-770 42 00.

order@kemgrossisten.se   https://kemgrossisten.se 


Kemgrossisten är ett svenskt företag som tillhandahåller miljömärkta kemprodukter producerade i en ISO-certifierad produktionslinje. 

Vi på Kemgrossisten säljer saneringsvätskor, produkter för mögelsanering, luktborttagning med mera till överkomliga priser. Hos Kemgrossisten hittar du också allt du behöver för handrengöring och rengöringsmedel för dina arbetskläder. På Kemgrossisten har vi även handdesinfektionsmedel, ytdesinfektionsmedel och allt du behöver för städning och lokalvård. 
 
Kemgrossistens kemprodukter är mycket effektiva, samtidigt som de är antingen Svanenmärkta eller miljömärkta. 

Bland Kemgrossistens produkter hittar du också olika typer av rengöringsvätskor som luktborttagning och mögelborttagning. Hos oss på Kemgrossisten finner vi även ogräsbekämpning som exempelvis ogräsättika, samt produkter för alg lav och mossbekämpning som exempelvis Grönfri Proffs.Hos Kemgrossisten hittar du flera olika typer av saneringsvätskor och saneringsprodukter av högsta kvalitet till grossistpriser. 

För bilvård finns det även petroleumavfettningsmedel och bilvårdsprodukter som fläckborttagningsmedel och bilschampo med vax. När du rengör ditt fordon löser avfettningsmedel och fläckborttagningsmedel effektivt upp asfaltsrester. Till bilprodukterna hör också olika former av AdBlue dieseltillsatser för dieselmotorer och olika andra förbrukningsvaror för fordon som glykol, AdBlue, aceton och spolarvätska.